Succesvolle oplevering Venco Groep

Wentzo Wireless WiFi

De Venco Groep is een innovatieve en wereldwijde speler in de pluimveesector. Dit leverde het bedrijf in  2012 de tweejaarlijkse Koning Willem | Prijs voor Ondernemerschap voor het midden- en kleinbedrijf op. Deze prijs werd overhandigd door kroonprins Willem-Alexander die enige tijd later de nieuwe Venco Campus in Eersel opende. Deze campus is opgezet als kenniscentrum voor de pluimveesector en is het gezamenlijke onderkomen voor bedrijven van de Venco Groep, die zich bezighouden met onderzoek en opleidingen op het gebied van pluimvee.

Hoogwaardige WiFi oplossing

Voor een probleemloze WiFi verbinding nam het bedrijf contact op met Wentzo Wireless. Die stelde een hoogwaardige oplossing voor die zich onderscheidde in efficiency en gemak: één centraal managementplatform voor diverse WiFi netwerken op de Venco locaties. Het is niet verwonderlijk dat dit concept aansloot op de behoefte van de ICT omgeving. Als organisatie heeft Venco te maken met een groeiend aantal draadloze devices die probleemloos moeten werken. Deze devices beperken zich niet tot laptops en tablets, ook de scanners in het enorme warehouse versturen hun data via het WiFi netwerk.

Succesvolle oplevering

Inmiddels heeft Wentzo een succesvolle oplevering achter de rug voor diverse Venco locaties. De Campus kende daarbij een grote uitdaging qua tijdsdruk. Er gelde een aantal harde deadlines, maar het tijdspad was beperkt. Dankzij een flexibele houding en duidelijke communicatie zijn we er echter in geslaagd de Campus volledig draadloos te maken voordat de organisatie haar intrek in dit bijzondere eivormige gebouw nam. Klik hier voor een filmpje van het bezoek van de kroonprins aan de Venco Camus.