Royal Agio Cigars kiest voor zekerheid

Wentzo Wireless WiFi

Agio Cigars, een wereldspeler met een rijke historie, kiest voor zekerheid. Onlangs tekende de onderneming uit Duizel (NB) een overeenkomst met WLAN specialist Wentzo Wireless voor het leveren van een hoogwaardig AeroHive netwerk. Dit netwerk is zowel in Duizel als in de Belgische vestiging in Westerlo actief. In eerste instantie is het WiFi netwerk bedoeld om ‘het nieuwe werken’ mogelijk te maken, maar in de toekomst zal ook de logistieke afdeling over het draadloze netwerk producten scannen.

Universele standaard

,,Dat is het mooie aan WiFi’’, legt verkoopadviseur Jaap Goris uit. ,,Deze standaard geldt als een betrouwbare infrastructuur voor zeer diverse toepassingen. Zo kennen we organisaties waarbij zowel laptops en tablets, maar ook mobiele VoIP toestellen, scanners én draadloze camera’s van één en hetzelfde WiFi netwerk gebruik maken. Uiteraard speelt beschikbaarheid en security dan een grote rol. Reden te meer om voor een specialistische integrator te kiezen!’’.

Harde garanties

Tijdens een uitgebreide inventarisatie, die voorafgaat aan de realisatie van een draadloos netwerk, brengt Wentzo precies in kaart wat er van het netwerk verwacht wordt. Dankzij die aanpak kunnen er harde garanties op functioneren worden afgegeven. Iets wat in de praktijk uniek blijkt te zijn. ,,Juist ook deze werkwijze deed Agio besluiten om voor Wentzo te kiezen”, legt Goris uit. ,,Daarnaast kenden zij al een aantal tevreden klanten van ons en dát is uiteraard de beste reclame die je maar kunt wensen!”.