Prettig kennismaken op Onderwijs & ICT 2012

Wentzo Wireless WiFi

Draadloos Onderwijs

Woensdag 25 en donderdag 26 januari vormde de Jaarbeurs Utrecht het decor voor Onderwijs & ICT 2012. Tijdens deze beurs introduceerde Wentzo Wireless haar visie op draadloos werken in de klas, in de vorm van het WiFi concept “Draadloos Onderwijs”.

Full service abonnement

Dit unieke model kent een aantal belangrijke pijlers die garant staan voor een hoogwaardig WLAN dat naadloos aansluit bij de gestelde capaciteitsvraag. Bovendien is het bekende WiFi a a Service (WaaS) concept volledig geïntegreerd in “Draadloos Onderwijs”. Dat maakt het mogelijk om een draadloos netwerk inclusief alle denkbare services af te nemen in de vorm van een full-service abonnement.

WiFi specialist

De interesse voor ons “Draadloos Onderwijs” concept was groot. We verwelkomden beide dagen tientallen bezoekers op onze stand met wie we van gedachten konden wisselen. Het feit dat wij al 12 jaar merkonafhankelijk WLAN specialist zijn, oogstte veel positieve reacties. “Welke partij kan mij nu beter adviseren als jullie bedrijf dat volledig gespecialiseerd is in WiFi netwerken én bekend is met alle relevante merken?”, aldus een enthousiaste bezoeker.

IPON

Wij danken u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand en geven graag de gepaste opvolging aan onze gesprekken. Daarom mag u deze week een belletje of mail van ons verwachten. Voor wie wij niet spraken tijdens Onderwijs&ICT: 28 en 29 maart vindt u ons op de IPON. En uiteraard zijn we vóór die tijd bereikbaar via 0577-460008!