Oud Rijswijk voorzien van Outdoor WiFi netwerk

Wentzo Wireless WiFi

De specialisten van Wentzo hebben afgelopen april Winkelcentrum Oud Rijswijk voorzien van een hoogwaardig outdoor WiFi netwerk. Een leuke uitdaging: het uitgestrekte gebied, esthetische eisen aan de installatie én een stevige deadline bepaalden dit project.

Winkelcentrum Oud Rijswijk is een uniek winkelgebied. Het combineert de rustieke en ongedwongen sfeer van vroeger met de praktische eisen van deze tijd. Wie snel en efficiënt boodschappen wil doen, vindt hier alle winkels binnen handbereik. En wie rustig en gezellig wil winkelen of zin heeft in culinaire hoogstandjes, is in Oud Rijswijk ook aan het juiste adres.

Uitgestrekt

Tussen de Haagweg, Lindelaan, Rembrandtkade, Steenlaan en Schoolstraat bevindt zich dit uitgestrekte winkelgebied. Maar liefst 160 winkeliers staan garant voor een gevarieerd en volledig aanbod. Daarnaast biedt Oud Rijswijk meer dan winkels alleen. Het sfeervolle centrum adem volop gezelligheid en levendigheid.

Aantrekkelijk met WiFi

Een optimaal WiFi netwerk past helemaal bij het winkelcentrum. Het bewijst dat Oud Rijswijk helemaal van deze tijd is en maakt het gebied nóg aantrekkelijker. Iedereen die (volledig kosteloos!) verbinding maakt, krijgt de Facebookpagina van Oud Rijswijk te zien. Die staat bol van de activiteiten en nieuwtjes van het winkelcentrum.

Outdoor WLAN

Voor onze specialisten was het bepaald niet de eerste keer om een complexe outdoor omgeving van een WLAN te voorzien. Toch blijft ieder outdoor project een uitdaging vanwege de vaak wisselende omgeving en diverse (mogelijk verstorende) signalen die actief zijn. Benieuwd wat wij voor uw uitdagende (indoor of outdoor) omgeving kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via advies@wifi.nl of 0577-460008!