Klant in beeld: Woonzorgcentrum IJsselheem

IJsselheem

Woonzorgcentrum IJsselheem is specialist in de ouderenzorg en biedt verschillende vormen van wonen, zorg en dienstverlening vanuit dertien locaties in de regio Kampen, Zwartewaterland en Zwolle. Naast ondersteuning bij wonen, zorg en welzijn worden mensen behandeld en verpleegd voor korte of lange termijn. Sinds 2012 maakt IJsselheem gebruik van de diensten van Wentzo Wireless.

Aerohive WLAN

Sinds die tijd zijn vrijwel alle locaties uitgerold met een hoogwaardig Aerohive WLAN. Recent leverde Wentzo de locatie Margaretha op. Dit verzorgingshuis ligt in het centrum van Kampen en bewoners van deze locatie beschikken over ruime appartementen met eigen sanitaire voorzieningen. Naast verplegend personeel krijgen ook bewoners en gasten toegang tot het draadloos netwerk, dat na een deskundige Site Survey door Wentzo is ingericht.

Uniform WiFi

De volgende locatie die op uitrol staat, is Nieuwe Haven. Deze nieuwbouwlocatie aan de rand van het centrum van Zwolle biedt plaats aan ruim 100 bewoners. IJsselheem heeft ervoor gekozen om alle locaties, op het gebied van WiFi, uniform in te richten. Dat biedt zowel operationele als financiële voordelen.

Wentzo voor uw zorginsteling

Bent u benieuwd wat Wentzo voor uw zorginstelling kan betekenen? Neem vandaag nog contact op via 0577-460008 of advies@wifi.nl!