Hogeschool Rotterdam kiest voor Wentzo

Wentzo Wireless WiFi

Hogeschool Rotterdam is een bekende kennisonderneming voor hoger beroepsonderwijs. Het biedt maar liefst negentig opleidingen, verspreid over diverse locaties in de stad, in de richtingen Kunst, Onderwijs, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Economie, Techniek en Media & ICT. Wentzo is al langere tijd partner voor het WiFi netwerk van de hogeschool.

Robuust netwerk

Ruim 30.000 studenten en zo’n 3.000 medewerkers werken hier volop aan hun carrière. Dat vraagt een robuust netwerk dat is ingericht op haar taak. Voor het Wireless LAN weet Hogeschool Rotterdam zich gesterkt door het partnership met Wentzo Wireless. Opnieuw voerden wij talloze Site Surveys uit voor de optimale inrichting van het vernieuwde Cisco draadloze netwerk dat eind augustus wordt geinstalleerd.Ook voor de installatie van de meer dan 300 Wireless AccessPoints voorziet Wentzo de hogeschool van haar diensten.

Ervaring

Niet alleen Wentzo’s ervaringen in het veld waren doorslaggevend voor Hogeschool Rotterdam. Een uitgebreid advies bood de hogeschool de meerwaarde die zij van een partner verwacht. Benieuwd naar onze dienstverlening voor uw organisatie? Neem contact op via 0577-460008 ofadvies@wifi.nl!

Logo Hogeschool RotterdamHogeschool Rotterdam