Geslaagde ronde tafelsessie voor het onderwijs!

RTS

Afgelopen 12 juni organiseerde Wentzo Wireless een ronde tafelsessie voor en met het onderwijs. In een informele setting werd uitgebreid ingegaan op tal van actuele ontwikkelingen op het snijvlak van networking en onderwijs. De agenda werd grotendeels bepaald door de bezoekers: afgevaardigden van voortgezet onderwijsinstellingen uit het hele land. Juist deze insteek leidde tot een waardevolle interactie die door deelnemers van deze sessie werd gewaardeerd.

Ervaringen delen

Naast informatie over onderwerpen als 802.11ac, coverage versus capacity, security en BYOD/CYOD was er voor de deelnemers volop de ruimte om deze topics te vertalen naar de dagelijkse praktijk. En juist de intieme setting van een ronde tafelsessie bood volop gelegenheid om te leren van elkaars ervaringen. Concluderend kunnen we dan ook spreken van een verrijkende ochtend die voor herhaling vatbaar is.

Ronde tafel zorgsector

Aan het einde van dit jaar hopen we een soortgelijke sessie te organiseren voor de zorgsector. Interesse in deelname? Mail dan vast naar seminar@wifi.nl en je bent verzekerd van een plekje!