Geslaagd seminar ‘Digitale communicatie in het onderwijs’!

Banner-klein

Op woensdagmiddag 20 november hield Wentzo Wireless, in samenwerking met ICASUS, haar seminar ‘Digitale communicatie in het onderwijs’. Zowel de locatie, DierenPark Amersfoort, als de onderwerpen die de revue passeerden werden enthousiast beoordeeld door de groep aanwezigen. Je kunt dan ook niet anders spreken dan over een geslaagd seminar!

Achter de schermen

Voorafgaand aan de inhoudelijk sessies kregen we de mogelijkheid om een uniek kijkje achter de schermen te nemen van het DierenPark. Daar werd enthousiast gebruik van gemaakt en zo vonden we onszelf terug in de binnenverblijven van de apen en olifanten, maar ook in het dekverblijf van de neushoorns. En dat zijn plekken waar je niet dagelijks komt!

Sessies

Na een uitstekend verzorgde lunch gaf Ton Jansen de aftrap door te spreken over digitale innovatie in het onderwijs. Ton kreeg tijdens zijn sessie bijval van Hans van Dijk van NuCall, een specialist in data- en communicatiediensten. Ook werd de keuze van ICASUS voor de diverse aanbieders van digitale communicatiediensten, waaronder Wentzo Wireless, nader toegelicht. Kwaliteit, schaalbaarheid en een scherpe prijsstelling waren hierin sleutelwoorden.

WiFi as a Service

Na de koffie ging Martijn Wentzel, commercieel directeur van Wentzo Wireless, nader in op ons specialisme én op ons unieke WiFi as a Service model. In een helder relaas werden de uitdagingen van het hedendaagse onderwijs aangestipt en ook de oplossingen die hier een stevig antwoord op bieden. Tijdens de opvolgende borrel werd flink bijgepraat en van gedachten gewisseld. Al met al: een geslaagde dag!

Interesse?

Bent u benieuwd naar de inhoud van de sessies? Stuur even een mail of neem telefonisch contact met ons op. Houd daarnaast de planning voor nieuwe presentatiesessies en ronde tafelgesprekken in de gaten. Deze wordt binnenkort online bekend gemaakt.