Clusius College kiest voor Wentzo!

Clusius

Het Clusius College biedt vmbo en mbo onderwijs aan en heeft 8 vestigingen in Noord-Holland. Om deze vestigingen te voorzien van een hoogwaardig WiFi netwerk heeft Clusius voor Wentzo gekozen als specialistische partner. En wij zijn trots op deze mooie nieuwe relatie!

Ruim 5500 leerlingen

Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Grootebroek, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend en Schagen. Dat zijn de plaatsen waar een Clusius locatie is gehuisvest. Het Clusius College telt in zijn geheel ruim 1800 mbo-studenten, ruim 3650 vmbo-scholieren en 675 medewerkers.

Hoogwaardig Aerohive netwerk

De locaties Schagen, Grootebroek en de tijdelijke locatie in Heiloo profiteren al van een hoogwaardig Aerohive netwerk dat door Wentzo is verzorgd. Binnen dit innovatieve WLAN wordt ook nog gebruik gemaakt van Quarantainenet en eduroam. Daarmee is er bij het Clusius College een fraai netwerk ingericht dat optimaal omgaat met de verschillende gebruikersgroepen, hun behoeften en de risico’s die BYOD met zich meebrengt.

Meer informatie

Benieuwd naar onze visie voor uw (onderwijs)instelling of bedrijf? Neem contact met ons op via 0577-460008 of advies@wifi.nl!