Bezoek ons op IPON2012

Wentzo Wireless WiFi

Draadloos Onderwijs

Op woensdag 28 en donderdag 29 maart vindt in de Jaarbeurs het onderwijs- en ICT evenement IPON2012 (www.ipon.nl) plaats. Uiteraard is Wentzo als draadloos netwerkspecialist met een eigen stand aanwezig (hal 8, stand E 070). Hier presenteren wij ons vernieuwde onderwijsconcept ‘Draadloos Onderwijs’.

Presentatiesessie

Bovendien kunt u tijdens ION2012 deelnemen aan één van onze sessies ‘Uitdagingen in Draadloos Onderwijs’. Beide beursdagen delen wij om 15.00u onze visie op de explosieve groei van draadloze clients en de uitdagingen die dit met zich meebrengt. Tijdens de sessie gaan we in op het faciliteren van een betrouwbaar draadloos netwerk dat de groeiende capaciteitsvraag beantwoord. Uiteraard komen ook zaken als toezicht en beveiliging aan de orde; zaken die, zeker bij het Bring Your Own Device model, steeds relevanter worden!

Ballonvaart voor twee

Naast een kosteloze toegang maakt u bij Wentzo kans op een gratis ballonvaart voor twee personen bij u in de buurt. Bezoek onze stand en laat uw badge even scannen door één van onze medewerkers. Hierdoor neemt u deel aan deze mooie actie. Wie weet geniet u binnenkort van de vrijheid van een ballonvaart bij ú in de buurt! Heel graag tot ziens op IPON2012!