Betrouwbaar WiFi op uw recreatiepark

Wentzo nieuwsrec

Consumenten verwachten steeds meer voor minder geld. Die uitdaging raakt alle ondernemers van Nederland en niet minder ondernemers in de recreatiesector. En een betrouwbaar WiFi netwerk met voldoende capaciteit voor alle gebruikers wordt door de gasten als vanzelfsprekend gezien. Is dit niet of slechts beperkt aanwezig? Dan kunt u als recreatiehouder rekenen op klachten aan de receptie of (wellicht nog erger) op beoordeling sites.

Outdoor WiFi netwerken voor recreatie

Wentzo heeft uitgebreide expertise en ervaring op het gebied van hoogwaardige Outdoor WiFi netwerken. Momenteel voeren we bij een groot aantal recreatieparken de overgang naar de meest recente WiFi standaard 802.11ac uit en adviseren en begeleiden we deze klanten in wijze van aanbieden en ondersteunende zaken. Daarbij kan gedacht worden aan een deskundige end-user helpdesk, gebruiksvriendelijk authenticatiesysteem, maar ook aan een passende supportverlening bij onverhoopte issues.

Meer info?

Ervaart u uitdagingen, of zelfs problemen, bij het aanbieden van een passende WiFi service voor uw gasten? Neem contact op met Wentzo via 0577-460008 of advies@wifi.nl!