ART Hotel Rotterdam draadloos dankzij Wentzo

Wentzo Wireless WiFi

Hoog niveau

Best Western ART Hotel Rotterdam, gelegen in het centrum van onze bekende havenstad, biedt haar gasten een WiFi voorziening van hoog niveau. Wentzo leverde eind juli een compleet dekkend WiFi netwerk op dat zowel gasten als medewerkers een betrouwbare verbinding biedt met het internet.

Multifunctioneel WLAN

Overigens is dit niet de enige toepassing die technisch gezien mogelijk is. Eventueel kan het hotel het WLAN inzetten voor Voice over WLAN of apparaten zoals draadloze IP camera’s in het netwerk toevoegen. De techniek, betrouwbare hardwarecomponenten van HP, zijn er klaar voor en onze WLAN specialisten hebben het netwerk zo ingericht dat het tal van apparaten ondersteunt.

Samenwerkingspartner

Wentzo verzorgde deze opdracht overigens met één van haar partners die verantwoordelijk was voor overige automatiseringsonderdelen. Deze route is niet ongebruikelijk en biedt dikwijls een meerwaarde voor alle betrokken partijen: een ieder blijft bij zijn specialisme en dat staat garant voor de meest hoogwaardige oplossing die het beste aansluit op de wensen van de klant. Geïnteresseerd in samenwerking met de grootste WiFi specialist van Nederland? Neem contact met ons op via 0577-460008 ofadvies@wifi.nl!