Skip navigation Menu

Aerohive eindejaarsactie

Bestel nu uw Aerohive AccessPoints en switches

wentzo-boog

Op zoek naar de voordeligste aanbieder van Aerohive hardware? Zoek dan niet verder! Met de Aerohive eindejaarsactie biedt Wentzo als Elite Partner u alle AccessPoints én switches voor het voordeligste tarief. Met deze tijdelijke kortingsactie profiteert u niet alleen van de laagste prijs, maar ook van onze jarenlange ervaring en expertise!!

Vul hier uw gegevens in!

Benieuwd naar een aanbieding op maat?

Wilt u meer informatie, of gebruik maken van deze tijdelijke actie? Vul dan hiernaast uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 0577-46008, onze collega’s voorzien u graag van alle benodigde informatie. Deze eindejaarsactie duurt tot eind 2016 en u moet een nieuwe klant bij ons zijn. Meer informatie over onze Aerohive oplossingen? Neem dan een kijkje op deze pagina.

aerohive-fast-afbeelding-1

Alle AccessPoints én switches tegen het laagste tarief

Aerohive Wentzo eindejaarsactie

Wentzo is Elite Partner Aerohive Networks

Of u nu op zoek bent naar de losse aanschaf van AccessPoints en switches, of een partij die u volledig ontzorgt bij de implementatie van het netwerk, Wentzo biedt u de oplossing. Als Aerohive Elite Partner hebben wij nu alle AP’s en switches tegen het laagste tarief. Denk hierbij aan AccessPoints zoals de AP230, AP250 en de AP550, maar ook alle switches, zoals bijvoorbeeld de SR2348P. Wentzo is sinds 2010 specialist als het gaat om alle Aerohive producten en bijbehorende diensten. In de loop der jaren hebben wij onze productkennis flink verbreed en vele organisaties voorzien van Aerohive oplossingen. Zo monitoren en beheren wij bijvoorbeeld het draadloze netwerk in het e-distributiecentrum van Wehkamp. Onze Aerohive expertise heeft geleid tot onze status als Elite Partner, daardoor bieden wij u de beste prijsstelling en garanderen wij u als nieuwe klant de laagste prijs.

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten geven ons gemiddeld een 8,5! | Copyright WiFi.nl